Post by plunersteamevan on Feb 20, 2022 17:26:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2022 version ▞▞▞
من عاشق این بازی هستم. وقتی کوچکتر بودم آن را با کامپیوتر بازی می کردم. من برای یادآوری زمان های ساده تر آن را نصب کردم. بعد از شکست بازی، از یک خرید در برنامه برای همه چیز نامحدود استفاده کردم و اکنون بازی از کار می افتد. من آن را در جایی که مجبور شدم باتری خود را خارج کنم تا کنترل تلفنم را دوباره کنترل کنم، یخ زده است. من می خواهم این مشکل برطرف شود و پول بازپرداخت شود.
بازی را آزاد کنید
یادم میآید سالها پیش این را روی رایانه شخصی/آنلاین بازی میکردم. آن زمان و اکنون بی فکر و سرگرم کننده بود. اما آنها یک راه آسان را برای پیروزی در پایان تعیین کردند.
یک بازی بسیار احمقانه که من حتی نمی فهمم چگونه از یک بازی لذت می برید بدون اینکه شما کسی باشید که آن را کنترل می کنید
این یک بازی عالی است اما ژنرال ها را رایگان کنید. من می دانم چه احمقی برای یک حالت بازی 7 دلار می پردازد
خوب
Zheirn باران یک raray
واقعاً 6 دلار برای سایر حالت های بازی و باید یک حالت بازی وجود داشته باشد که در آن بتوانید در مقابل افرادی با تابلوهای لیدر و چیزهای دیگر بازی کنید..... به صورت رایگان!!
واقعا بازی فوق العاده ای از دوران کودکی من است اما اگر صفحه نمایش من قفل شود کل بازی از بین می رود.
دارم به کلش رویال فکر می کنم. بنابراین میتوانید کاری کنید که همه بتوانند تلاشی برای مبارزه با دوئل در زمان واقعی ارسال کنند. من آن را دوست داشتم زیرا تبلیغاتی برای بازی ندارد.
Age of War Strateške igre bvb
المستوی الأخیر (غیر ممکن) مستحیل
بازی سختی است
من این بازی را دوست نداشتم، نصب نمی شود، اوکی می خواهم به شما یک ستاره برای این نام بدهم
Age of War استراتژی eez
این بازی به معنای واقعی کلمه وحشتناک است، گرافیک مانند کنترلی که در حالت سخت در اختیار دارید، ضعیف است، و بازی بسیار وحشتناک است. به علاوه، آیا حتی یک داستان وجود دارد؟ یا فقط «ما به جنگ رفتیم» است؟
است گوهر است بسیار بسیار سنگ بستر و سخت است
به اندازه جنگ های چوبی خوب نیست
من واقعاً می خواهم که شما بتوانید سرباز باشید
حالتهای بازی جدید هزینه زیادی دارند، بنابراین تنها چیزی که واقعاً به دست میآورید سه مشکل مختلف است. 20 دقیقه تا زمانی که سه مشکل را تمام کنید سرگرم کننده است.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Adventure hnc
بازی سالها از دوران جنگ در برخی از میدانهای جنگ و بیشتر خوب، آیا میتوانید امتیاز ۲ ستاره بدهید.
Age of War Стратегије iog
خوب هیچ تغییری نمیکنه من وقتی 8 تا 6 سال دارم با کامپیوتر اینو بازی میکنم اما از 13 سالگی نمیدونستم اسم این بازی چیه اما وقتی روی play store ضربه میزنم وقتی بچه هستم بازی مورد علاقه ام رو میبینم
خسته نباشید بازی غیرممکن و عادی و سخت تر یکی هستند
کند دانلود می شود و من را عصبانی می کند
بازی ها باحاله
تا به راحتی تمام شود
بازی Finsh در 20 دقیقه من 999999 تجربه و 999999 سکه گرفتم و بدون آسیب برنده شدم سطوح بیشتر و ارتقاء بیشتر
دلم برای این بازی از کامپیوتر تنگ شده امیدوارم در اندروید هم همینطور باشد
به هر کسی که می گوید این بازی ناعادلانه است: git gud. مثل اینکه شما فقط به یک استراتژی نیاز دارید. حتی یک خوب نیست تا سن آینده توقف کنید، 4 بار برای بهترین برجک پس انداز کنید و منتظر پول نقد باشید. سپس اسپم ماشین های جنگی و سربازان فوق العاده و gg برنده می شوید.
این بهترین بازی ساخته شده است. من چیزهای خوب زیادی در مورد آن دارم که می توانم بگویم اما به طور خلاصه بهترین بازی تاریخ است
من از عادی بودن آن مثل حالت سخت متنفرم
من مدتی این بازی را بازی کردم و از آن لذت بردم. من اخیراً کلیات اضافی را خریدم، اما از بازی و اینکه چگونه ویژگی ذخیره وجود ندارد، ناراضی هستم. من می خواهم هزینه ام را پس بدهم و کلیات اضافی نمی خواهم
Age of War Strategie fnia
اگر می خواهید برنده دامنه هرزنامه شوید
بازی عالی از دوران کودکی من همیشه آن را بازی می کردم