Post by plunersteamevan on Feb 20, 2022 17:29:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack κρύσταλλα ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
Φοβερό παιχνίδι, φέρνει φοβερές αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια! Υπάρχουν διαφημίσεις, οπότε αν οι διαφημίσεις σας αποθαρρύνουν, αυτό δεν είναι το παιχνίδι για εσάς, αλλά δεν υπάρχουν πολλές, απλώς στο τέλος κάθε γύρου αφού χρησιμοποιήσετε όλες τις μπάλες που σας έχουν διατεθεί. Και ως πρόσθετο μπόνους δεν απαιτεί καθόλου internet, οπότε θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για οδικές εκδρομές με περιορισμένο internet!
Παίζω αυτό το παιχνίδι από 10 χρονών. Όλες οι διαφορετικές διαστημικές αποστολές και τα εμπόδια της μπάλας κάνουν αυτό το παιχνίδι αρκετά φοβερό.
Δεν είναι ακριβείς και μικροσκοπικές διαφορές με το αρχικό παιχνίδι, γεγονός που το καθιστά μη ικανοποιητικό.
Space Pinball: Classic game Arkade vwfg
Εξαιρετική εφαρμογή, σίγουρα η πιο κοντινή στην αρχική. Δεν είμαι λάτρης των διαφημίσεων βίντεο, αλλά έτσι εξελίσσονται όλα σήμερα. Παρόλα αυτά, υπέροχο παιχνίδι.
Πώς είναι δυνατόν ένα ριμέικ μετά από χρόνια να είναι ένα ακατάστατο χάος σε σύγκριση με το πόσο κομψό ήταν το αρχικό παιχνίδι; Για να μην αναφέρουμε την αφαίρεση χαρακτηριστικών, τα σπασμένα φυσικά που σαφώς δεν είναι όπως θα έπρεπε να παίζει το παιχνίδι, τα βατραχοπέδιλα που μερικές φορές αρνούνται να υπάρχουν, ώστε η μπάλα να περνάει μέσα από αυτά και μειώνοντας τον αρχικό αριθμό των σφαιρών από 3 σε 2. Απόκρυψη αυτής της 3ης μπάλας πίσω από μια ad... Επίσης, οι αποστολές που έχουν ολοκληρωθεί δεν διατηρούν την πρόοδο Μην εγκαταστήσετε, απλώς βρείτε το αρχικό παιχνίδι στο διαδίκτυο για τον υπολογιστή σας.
Πώς να ξεκινήσω, μου άρεσαν τα Windows XP και είναι μια στρατιά από παιχνίδια όπως το Solitaire και το 3D Pinball Space Cadet. Άρα αυτό το παιχνίδι είναι τέλειο. Οι φίλοι σας θα το απολαύσουν ενδεχομένως και το προτείνω σε νοσταλγούς. Το μόνο που του λείπει είναι ένα μικρό Bonzi Buddy στη γωνία χωρίς λόγο.
Space Pinball Arked jkml
Πολλά αναδυόμενα παράθυρα που το παιχνίδι θέλει να ξεκινήσει και να σταματήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πρέπει να διορθώσουν τα σφάλματα σε αυτό το παιχνίδι το συντομότερο δυνατό
Πιστή αναπαράσταση του κλασικού υπολογιστή, το απόλαυσα πολύ, τα βατραχοπέδιλα έχουν εκπληκτική απόκριση και τα παιχνίδια είναι ρευστά ακόμα και σε μέρη υψηλής ταχύτητας. Αυτό το παιχνίδι είχε τα πάντα για να είναι 5 αστέρια, αλλά η όλη εμπειρία καταστρέφεται αμέσως όταν σας ζητούν να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για να μπορείτε να παίξετε την 3η μπάλα, όχι μια επιπλέον μπάλα, αλλά την κανονική 3η μπάλα. Θα ήμουν εντάξει με μια διαφήμιση πριν ή μετά τον αγώνα, αλλά δεν θα χρησιμοποιούσα την τελευταία μπάλα που αποτελεί κανονικό μέρος του παιχνιδιού, καθιστώντας το παιχνίδι εκτός σύνδεσης μη ολοκληρωμένο
Δεν ειναι κακο. Μια λειτουργία κλίσης θα ήταν δροσερή καθώς και μια καλύτερη λειτουργία εμβόλου. Επίσης, εάν παίζετε σε λειτουργία αεροπλάνου, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τις ενοχλητικές διαφημίσεις.
Υπέροχο παιχνίδι όπως ακριβώς το θυμάμαι στον υπολογιστή. Απλά χάλια υπάρχουν διαφημίσεις κάθε φορά που χάνετε. Δεν μπορείς να πας κατευθείαν σε άλλο παιχνίδι αμέσως.
Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις
Διασκεδαστικό παιχνίδι, όπως θα περίμενε κανείς από έναν παλιό τίτλο όπως αυτός, το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι ότι μερικές φορές η μπάλα μπορεί να περάσει μέσα από τα βατραχοπέδιλα ή άλλα αντικείμενα, αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια όμως.
ΤΕΛΙΚΑ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΤΟ ANDROID! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΕ ΑΥΤΟ! Αν και δεν είναι τέλειο. Έχετε μόνο 2 μπάλες για να ξεκινήσετε. Κάνε το 3, και πουλήθηκα. Αλλά εκτός από αυτό, αυτό είναι ΤΕΛΕΙΟ! Επίσης, υπήρχε ένα σφάλμα που μου κόλλησε την μπάλα. Διορθώστε το.
Παίζει πολύ διαφορετικά από το πρωτότυπο και η προβολή του τραπεζιού είναι περισσότερο από πάνω προς τα κάτω. Ένα αξιοπρεπές ριμέικ αλλά αρκετά μπερδεμένο. Η μπάλα μερικές φορές εξαφανίζεται, συνήθως σε hyperchute, και μερικές φορές δεν αναπαράγεται στην κορυφή. Επίσης περιστασιακά κολλάει σε σκουληκότρυπες και στους μεντεσέδες του βατραχοπέδιλου. Το χτύπημα στόχων αποστολής προτού σβήσει το φως αναδιάταξης ματαιώνει την αποστολή, εξαιρετικά ενοχλητικό. Οι επαναλήψεις επίσης ματαιώνουν τις αποστολές και επαναφέρουν τον πίνακα και μερικές φορές δεν ενεργοποιούνται εάν βρίσκεστε στην τελευταία σας μπάλα. Οι προφυλακτήρες δεν υποβαθμίζονται με την πάροδο του χρόνου.
Σκουπίδια καθυστέρηση παιχνιδιού στο βατραχοπέδιλο, ώστε να μην επαναφέρει τη μπάλα συνολικά καλά γραφικά και ακούγονται πάρα πολλές προσθήκες
Μόλις κατέβασα και απλώς πειραματίζομαι με το παιχνίδι, αλλά έχω ήδη εντοπίσει ένα κραυγαλέο πρόβλημα. Οι διαφημίσεις στο κάτω μέρος είναι πολύ κοντά στο χειριστήριο για τα βατραχοπέδιλα. Παρεμβαίνει στο παιχνίδι. Τα γραφικά είναι ωραία πάντως.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι τόσο kuch! του μοιάζει πολύ με το παιχνίδι για υπολογιστή (εκτός από τις διαφημίσεις) αλλά εξακολουθώ να το λατρεύω!
!!!!!!! 🙂
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό!! Μπορείτε να παίξετε κλασικό φλίπερ με υπέροχη ρετρό τέχνη και διασκεδαστικά ηχητικά εφέ! Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περνάτε την ώρα σας και είναι δύσκολο χωρίς να είναι πολύ δύσκολο. Τα χειριστήρια είναι αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να έχετε καλό συντονισμό με τα μάτια για να το παίξετε. Ένα υπέροχο, διασκεδαστικό παιχνίδι συνολικά. :-)
Λατρεύω το κλασικό φλίπερ! Ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια που μεγαλώνω και αυτό το κρατά όσο πιο κοντά στο πραγματικό μπορείς να είσαι υπολογιστής! Καλή δουλειά!
Ήθελα ένα διαστημικό φλίπερ όπως στον παλιό υπολογιστή του μπαμπά μου. Είναι ακριβώς αυτό. Οι διαφημίσεις δεν είναι καθόλου κακές και λειτουργεί ομαλά
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αρκετά κοντά στην έκδοση για υπολογιστή. Όμως λείπουν τα βραβεία reflex skill shot και τα χαρακτηριστικά skill shots της έκδοσης για υπολογιστή.
Εκτός από πάρα πολλές διαφημίσεις, το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό να παίζεις επειδή είναι σχεδόν ακριβώς όπως το πρωτότυπο. από τη φυσική της μπάλας, μέχρι το πραγματικό παιχνίδι του παιχνιδιού.
Απαίσια αναψυχή, η μπάλα συχνά εκτοξεύεται ακριβώς από τη μέση των προφυλακτήρων.
Dive in the Past Пригодницькі xhv
Το Space cadet από τα Windows xp που έχουν ανανεωθεί με διαφημίσεις δεν θα το συνιστούσα
Δύο αστέρια είναι επειδή αυτό δεν μοιάζει πολύ με το πρωτότυπο εκτός από το πώς φαίνεται, και είναι πραγματικά λάθη! Εάν χάσετε μια μπάλα αλλά έχετε ολοκληρώσει μια αποστολή, χάνετε το "status" και τις τάξεις (αλλά όχι τους βαθμούς) και αυτό καθιστά αδύνατο να πάρετε τις αποστολές υψηλότερου επιπέδου. Εάν είστε στην τελευταία μπάλα και λάβετε επανάληψη, δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και μπορείτε να πάρετε μόνο μία επιπλέον μπάλα και αντ' αυτού παίζει ως επανάληψη. Η φυσική είναι επίσης λίγο μακριά από την αρχική έκδοση για υπολογιστή.
αν σας αρέσει το κλασικό, μην το παίξετε αυτό. είναι αδύνατο να χτυπήσετε τη μπάλα εκεί που θέλετε να πάει και υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση που η μπάλα έχει ήδη περάσει πριν καν δείτε τι συμβαίνει
Δεν είναι το ίδιο με το αρχικό παιχνίδι υπολογιστή. Φαίνεται το ίδιο αλλά υπάρχουν μερικά προβλήματα. Μπορείτε να κερδίσετε μια μπάλα επανάληψης, αλλά στην πραγματικότητα μπορείτε να την επαναλάβετε μόνο εάν την κερδίσετε στην πρώτη μπάλα, μερικές φορές τα βατραχοπέδιλα κολλάνε ακόμα κι αν χτυπήσετε και χάσετε αυτήν την μπάλα, θα μπορούσα πάντα να χτυπήσω την μπάλα με έναν συγκεκριμένο τρόπο στο παιχνίδι στον υπολογιστή και να ξέρετε ότι θα πάει σε ένα συγκεκριμένο τούνελ, εδώ είναι απλά χαζή τύχη, μερικές φορές η εφαρμογή κολλάει. Μου λείπει η παλιομοδίτικη και καλογραμμένη έκδοση υπολογιστή.
Ένα κομμάτι από τα παιδικά μου χρόνια επέστρεψε! Το αγαπώ! Το μόνο παράπονο είναι ότι στο Hyperspace λείπουν τα ηχητικά εφέ του.
Space Pinball: Classic game Zręcznościowe bmh
Όπως αναφέρθηκε από τις άλλες κριτικές, διορθώστε την ευαισθησία των βατραχοπέδιλων. Δεν μπορώ να εκτελέσω τις αποστολές λόγω της ευαισθησίας του πτερυγίου.
Χάσιμο χρόνου.
Φανταστικό
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι από τότε που ήμουν έφηβος και δεν φαίνεται πολύ διαφορετικό στο τηλέφωνο, απλώς λίγο πιο δύσκολο να βλέπεις διαφημίσεις χάλια! Το παιχνίδι είναι ακόμα φοβερό.
Συγγνώμη για το 1 αστέρι, αλλά δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι όταν η μπάλα συνεχίζει να περνάει από το αριστερό πτερύγιο.
Είναι εντάξει μέχρι στιγμής. Η φυσική της μπάλας είναι πολύ διαφορετική. Έπαιξα το πρωτότυπο στον υπολογιστή μου για να το συγκρίνω και σίγουρα η μπάλα ταξιδεύει διαφορετικά σε αυτή την έκδοση. Το μεγαλύτερο μου παράπονο από τη φυσική είναι ότι κάθε φορά που η μπάλα μπαίνει στο αριστερό αυλάκι, θα εκτοξεύεται, αλλά αντί να εκτοξεύεται πίσω στην κορυφή όπως στο πρωτότυπο, αναπηδά προς τα δεξιά, πηγαίνοντας στους προφυλακτήρες και μετά πέφτει πίσω στο αυλάκι μόνο για να χάσω.
Εξαιρετικό remake του κλασικού Space Cadet Pinball, μόνο μειονεκτήματα είναι η έλλειψη της λειτουργίας κλίσης από το πρωτότυπο και τις διαφημίσεις, αλλά οι προγραμματιστές πρέπει να βγάλουν χρήματα με κάποιο τρόπο, υποθέτω.
Εντάξει το ίδιο το παιχνίδι, αλλά πολύ λίγες επιλογές, πίνακες και κακή διεπαφή χρήστη
Πουθενά τόσο καλό όσο το πρωτότυπο. Το πιο ανόητο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να μας βάλετε να δούμε μια διαφήμιση για την τελευταία ζωή. Και επίσης δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν την ηλίθια μουσική.
Είδα μερικές κριτικές που χτυπούν αυτό το παιχνίδι σε σύγκριση με το πρωτότυπο. Μου άρεσε πολύ το πρωτότυπο και μου αρέσει πολύ και αυτή η έκδοση και χαίρομαι που θα το ξαναπαίζω.
Space Pinball: Classic game Arcade qnx
Το καλύτερο παιχνίδι φλίπερ που έχω παίξει ποτέ! Είναι τόσο διασκεδαστικό που μπορείτε να χάσετε την αίσθηση του χρόνου. Ένα παιχνίδι που πρέπει να δοκιμάσετε!!
Όπως ακριβώς το θυμάμαι, όλα τα παλιά μου κόλπα και μέθοδοι για τον έλεγχο της μπάλας εξακολουθούν να λειτουργούν σαν να έπαιζα στον υπολογιστή της δεκαετίας του '90. Καλή δουλειά!
Νοσταλγία δίνω υπέροχα στηρίγματα... δυστυχώς οι διαφημίσεις ακόμα και μετά το restart είναι ενοχλητικό
Λοιπον μ'αρεσει αλλα βαλτε πιο πολλες μπαλες!🎳🎳
Καταπληκτική αναπαραγωγή του δωρεάν λογισμικού της Microsoft Space Cadet. που πάντα μου άρεσε πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο από τα πιο φανταχτερά παιχνίδια φλίπερ. Τόσο εθιστικό. 👍
Εκνευριστικό παιχνίδι που δεν πάει πουθενά. Δεν θα έπρεπε να του δώσω ούτε ένα αστέρι. Παίρνω μόνο μέχρι περίπου 100.000 πόντους και η μπάλα κατευθύνεται ακριβώς στο κέντρο, δεν μπορεί να σωθεί. Για να μην αναφέρουμε πώς χτυπάς την μπάλα και περνάει ακριβώς από το βατραχοπέδιλο. Τι χάσιμο χρόνου.