Post by plunersteamevan on Feb 20, 2022 17:41:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Dream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Dream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšit hackování drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Dream 2022 version ▞▞▞
Pěkné až do úrovně 43, kde nemáte šanci upgradovat kvůli vysokým cenám. Tlačí vás utrácet peníze nebo trávit čas sledováním reklam, abyste mohli vyhrát drahokamy. Už si nemůžete užívat gane. Zklamání *1000
Mimpi Memasak Santai zcbq
Podruhé píšu recenzi. První recenze prostě zmizela. Hra nefunguje. Zamrzne, během hraní se sám zavře a ztratíte úroveň a případné body boosterů atd., které jste získali. E-mail a žádost o pomoc - žádná odpověď, žádná pomoc. Aktualizaci jsem provedl a pořád to samé. Nedoporučoval bych, abyste museli nechat jednu hvězdu, abyste mohli zanechat recenzi. Bude tato recenze zveřejněna?? Raději hraji hry a utrácím peníze za hry, které skutečně fungují!
Špatná 😧😔nudná😂 hra
Velmi pěkná hra, ale příliš mnoho příliš mnoho reklam..je to opravdu otravné..po dokončení každé úrovně musíme 40 sekund sledovat reklamy
Po 115 úrovních se neotevře další úroveň, nevím proč. To mě tak rozčiluje. Ale je to moc dobré
Dobrá hra, ale po úrovni 24 vědomě dává více zákazníků a méně času, takže prohráváme. My tři sourozenci jsme spolu hráli 6 rukama, desetkrát, ale znovu a znovu prohráváme. Hru tedy odinstalováváme.
Miluji tuto hru, ale chci říct, že na začátku je to absolutně jedna z nejlepších her, ale jak se posouváte dále, potřebujete vylepšení a další věci, abyste překonali úrovně, celkově to miluji.
Dávám 3 hvězdičky, protože více reklam a nelíbí se mi, prosím přeskočte reklamy
Toto je jedna z nejlepších her na vaření, kterou lze hrát v obchodě Google Play.
Tato hra je velmi zajímavá, ale jde o to, že nemáte rádi zažít způsoby vaření, když jste dítě, ale pak je to, jako byste zažili v podstatě to, co ne úplně přesně a oni se cítí vlastně tak cool, ale pak vás takhle se cítím tak chladně, pokud je to tak, je to tak skvělé, ale pokud vaříte v kuchyni a bylo to stejné jako tato hra, myslím, že by se to líbilo každému, protože tohle je docela dobrá hra, chlapče, měli byste to opravdu udělat víc než hladovět protože I
Jsem na 115 a nemůžu se dostat na další úroveň Chci se dostat na další úroveň.. Tato hra se mi moc líbí...Přešel jsem New York, ale teď nemůžu projít Římem, abych se přesunul do dalšího světa
Dávám 5 hvězdiček, protože tato hra je tak zábavná a zajímavá. ale chceme něco vylepšit, jako je pánev na vaření nebo takové talíře. Tato aplikace se mi v dnešní době líbí. Před stažením této hry se mi tato hra nelíbí, ale dnes se mi tato hra tak líbí 💚💜💛
Je tam chyba s výměnou drahokamů za bustry. Všechny jsou pomíchané.
Miluji tuto hru, je to uhhh jen si tu hru, pokud ji nemáte.
Porazil jsem všechny úrovně kromě tří dalších, říká se, že již brzy... co to znamená? fuj tak smutné
Cooking Dream Gündelik qbt
Líbí se mi tato hra, je tak zábavná a jak vaříte, vyhráváte úrovně a získáváte více bodů.
Je to velmi návyková a zábavná láska, jak se může vylepšovat s více nádobím
Je to opravdu svinstvo a plýtvání daty a časem. Stahování od té doby se opakuje asi 4krát. Mttsw.tak nechutné.Nesnáším to
Hra je dobrá a snadná, stalo se, že když reklamy nereagují plynule, vrátí se zpět k načítání. Někdy to vypadá otravně.
Hra je opravdu dobrá, ale nejotravnější, rušivější a nejvíce odrazující chybou je 30 sekund přidání po každé hře a tolik reklam. Reklamy jsou delší než samotná hra. Velmi velmi nepříjemné. Jiné hry nemusí být tak dobré, ale alespoň neposílají tolik odposlechových reklam každých 10 sekund – 30 sekund. Velmi otravné.
Pro mě to šlo z 5 hvězdiček na 3... dokončil jsem všechny úrovně NYC 115 a nedostal jsem svých 5 diamantů Druhý v Římě nemohu použít mince, které mám v NYC + je tak těžké získat coiny Řím!!
Miloval jsem hru, teď jsem ve 3. světě a vyžaduje posílení, abych prošel některými úrovněmi, což je v pořádku... ale teď už nemůžu sledovat reklamy na drahokamy a drahokamy, které bych měl vydělat za překonání některých úrovní. nenech si přidat. Teď nemůžu dostat boosty, abych překonal úrovně. Začalo se to stávat dnes z ničeho nic a nemůžu to opravit Aktualizace: Musím neustále odinstalovat a znovu instalovat, abych problém vyřešil, protože se to opakovaně stává
Stáhli a smazali tuto hru po úrovni 6. Zelenobílá zaškrtnutá obrazovka s bílými pokyny není dobrý nápad. Také reklamy jsou příliš dlouhé a často
Cooking Dream Dažādas spēles vuc
Zábavná hra a spousta mincí získávají vylepšení Tato aplikace se mi moc líbí. Aktualizuji, protože jsem právě začal, ale doufám, že nemám hlad po penězích. Zatím dobrý se aktualizuje, jak budu hrát víc. ZŮSTAŇTE VŠICHNI V BEZPEČÍ.
Opravte prosím závady, nevidím jídlo, které mám vařit a podávat.
Nemůžu se pohnout vpřed, hra stále zamrzá
Miluju to♥️ale mám trochu problém, někdy dojím, že každému naservíruji jeho pokrmy, ale stále se mi to nedaří, protože daná jídla mi nestačila k dokončení úrovně. Nejdřív jsem si myslela, že je to moje chyba, ale uvědomila jsem si, že to není. t. kvůli tomu na to musím utratit 34 diamantů, když jasně vím, že to byla chyba výrobce. prosím opravte to😥pro tento problém to snížím na 3 hvězdičky
Detailní záběr Binodini vimochan návštěvníci N Michel Dennis hostel Struktura Nizamuddin#fxk(Bruce khilono) blok legeche Փոխարքայ Մաքմայքլը սեղմեց
Je to tak zábavné. Zaměstnává mě to kvůli někomu, komu mysl neustále běží a myslí si, že to pomáhá mému mozku strádat a být schopen se soustředit na jednu věc! Je to náročné a velmi zábavné. Je tak snadné získat drahokamy, které miluji, protože chtít jinou hru by jejich získání trvalo věčnost nebo by vás přimělo si je koupit, takže pokrok je možný a zábavný děkuji !!!!
Tato hra mě opravdu baví, ALE když se dostanete do vyšších úrovní v Tokiu, nudle ramen nefungují! Hraju to dost dlouho na to, abych prošel jednou úrovní, nemělo by to trvat 1200 drahokamů! *** OPRAVTE ZÁVADU A VRAŤTE MI MÉ PENÍZE!!!***
Dobrá hra, ale ne dobrá O této hře říkám jen nudná
Vyhozené mince. Utratil jsem 300 coinů za vylepšení, která jsem ani nedostal. Zaplatil jsem 50 coinů za 3 násobiče 2x a hra řekla, že jich mám stále 0. Zaplatil jsem za reklamu zdarma a dostal jsem reklamy a musel jsem si to znovu koupit. Celkem jsem utratil 10 $ a hra je zabugovaná
Cooking Dream Інше nef
Všechny jsou nonstop plné reklam..u mě odinstalované. Děkuji, ale ne
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Hành động xnq
Zpochybňuje vaše reflexy a mysl to miluje
Není to špatné, ale pokud jde o hru s časem, zákazníci přicházejí také ve vztahu k času.
Ta hra se mi moc nelíbí, protože jak ji hraji, tak se velmi nudím😑😑😑
Nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál. Abych nebyl nudný, miluji to. Ale hrál jsem za 5cities a doufám, že nový svět. Také aktualizuji nejnovější verzi, ale žádný nový svět není. Chci v této hře pokračovat.
Miloval jsem tuto hru! Ale dostal jsem se na 75 a koupil jsem 50 diamantů za 99 centů a řeklo mi, že od zákazníků a zavřeme! Neutratil bych diamanty v hodnotě 5,00 dolarů, kdybych věděl, že mě to zavře. Poté, co jsem odinstaloval a nainstaloval zpět, neudržel můj poslední pokrok. Myslím, že bych měl dostat část svých peněz zpět na svůj účet Google Play. 😒
Jsem jezdec. Skutečný život nové práce, mám dobrý nápad, ale není to snadný úkol, který jsem jezdec, kterého hledám pro sledování fotbalu na webu a ve vašem podnikání. Budeme muset zaplatit penny. budu mít právo
Líbí se mi tato hra, ale je stále obtížnější a moje hra teď zamrzla/neukládala mé úrovně za poslední 3 dny, je to frustrující, vyřešte to, děkuji 😊
Hra zpomalit
Líbí se mi tato hra. Dokončil jsem všechny úrovně. Aktualizujte prosím další a další úrovně.
Výborná a zajímavá hra